‘’De Club van 100’’

Ons motto ‘’Vrienden heb je nooit genoeg’’

Honderd vrienden die gezamenlijk zorg kunnen dragen voor het welzijn van de bewoners van “Villa Forus”, een ouderinitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking aan de Korte Ossendam in Soest

 Hoe wordt u vriend?

Heel eenvoudig! U wordt een vriend door 1 keer per jaar een bedrag te doneren. Dit bedrag gaan wij, in overleg met de bewoners, gebruiken om zaken en activiteiten te bekostigen die buiten de reguliere Wlz zorg vallen.

Denk hierbij aan activiteiten zoals: een bezoek aan een concert, een film, of een gezellige barbecue met de Club van 100. Maar ook aan zaken voor de gemeenschappelijk ruimtes zoals: nieuwe meubelen, spelletjes , fitness apparaten, tv, audio enz. En natuurlijk vooral ook waar de bewoners zelf mee komen!

Kortom alles wat het leven van de bewoners nog meer kwaliteit geeft!

De Club van 100 zou dus ook “De Kers Op De Taart” kunnen heten aangezien alles in het werk gesteld gaat worden om de kwaliteit van wonen en leven van de bewoners een enorme boost te geven.

Zou u zich ook graag willen aansluiten als vriend bij deze mooie club?

Meld u zich dan aan op ons email adres vrienden@villaforus.nl en wij zullen u alle informatie sturen.

p.s. mocht u het 101-ste lid of hoger zijn zullen wij zeker een oogje dichtknijpen, ons motto is niet voor niets ‘’Vrienden heb je nooit genoeg’’ 😉.